Оферти

Оферта: Жилищен комплекс ДЪГА - СИВА сграда

Още снимки

Описание: Жилищен комплекс ДЪГА - СИВА сграда
СИВА като камъка положил основите...

административен адрес:
гр. София, бул."Цариградско шосе", м. Полигона
градоустройствен адрес:
УПИ III - 511, кв.8а, НПЗ Изток, район Младост

СИВА като баланса между две крайонсти...

СИВА като приятна прохлада в зноен ден...

СИВА като камъка положил основите...

СИВА...

МЯСТО: ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС "ДЪГА" е нов микроквартал в пулсиращото сърце на столицата, и в същото време мястото за Вашия цветен и спокоен живот.
Намира се по бул."Цариградско шосе" /кв."Полигона" между сградите на "София прес" и БНТ/.
Микрокварталът е с източна ориентация на границата между жк."Дружба" и жк."Младост", което допълва възможностите за пълноценно обитаване и максимално използване на инфраструктурата им.
Сградите са разположени във вътрешната част на новия квартал - тиха и спокойна среда за обитаване, с прекрасно изложение към Витоша, обляна от светлина и слънце през целия ден.

КОМУНИКАЦИИ: Уникална комуникативност: бул. "Цариградско шосе" предоставя изключително бърз достъп до центъра на града и магистрала "Тракия"; бул. "Брюксел" отвежда за броени минути до летище София, а бул. "Александър Малинов" към кв. "Младост", Околовръстен път и Витоша.
Оптимална осигуреност с градски транспорт - в непосредствена близост са тролейбусни и автобусни линии. В близост до комплекса се намират училища, детски градини, многопрофилна болница "Св. Анна", супермаркети и един от най-големите пазари на столицата, бензиностанции Shell и OMV, Макдоналдс, Националната агенция по приходите, Mr.Bricolage, "София прес", БНТ и множество други представителни сгради.

КОНЦЕПЦИЯ: Състои се от 12 сгради, които ще бъдат изпълнени поетапно. Първите осем са в процес на строителство, а останалите – на проектиране. Сградите са проектирани по най-високите стандарти с модерна визия и функционални архитектурни решения. Цветовата концепция прелива от синьо през виолетово, червено, оранжево и жълто до зелено и развива идеята за дъгата - символ на нови надежди и цветен живот. Разработени са апартаменти с различни по вид и функции разпределения и възможности за индивидуализация, в пълен унисон с високите изисквания на клиентите.

СРЕДА: КОМПЛЕКСЪТ има собствен двор, аранжиран и богато озеленен, с детска площадка, воден акцент, барбекю, беседки, градина с пейки, алеи и подходи, ограден с ажурна ограда, осигуряваща самостоятелност и сигурност за обитаване; 24-часова охрана, ограничен достъп, собствени за комплекса: три етажен търговски център, църква, магазини, фитнес, козметичен и фризьорски салон, аптека, кафе и интернет клуб.
За всеки имот е осигурен подземен гараж или паркомясто.

УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА: Осигурен сграден мениджмънт срещу минимални месечни такси, включващ: управление, поддръжка на вътрешния двор и общите части, текущи ремонти, градинско осветление, почистване, както и допълнителни услуги: доставки, химическо чистене, разплащане на текущи сметки и други.

ТЕХНОЛОГИИ И МАТЕРИАЛИ: Монолитно строителство с безгредова конструкция и зидария с червени тухли; фасадни мазилки ТЕРАЗИД и SIKKENS; частични облицовки с мрамор и варовик; акцентни колони от инокс; покривно покритие TEGOLA; топлоизолация FIBRAN; хидроизолация EUROFLEX; машинно нанесена гипсова мазилка KNAUFF; асансьори с автоматични врати; PVC дограма петкамерна SALAMANDER; входна блиндирана врата; интериорни врати МДФ; настилки по общи части и тераси: италиански гранитогрес MARAZZI; изцяло изпълнени и окомплектовани външни и вътрешни Ел., ВиК и ОВ инсталации; централен ТЕЦ; звънчева, телефонна и домофонна инсталации, кабелна телевизия и интернет; инсталация за СОТ.
Още снимки


Име: *

Телефон: *

E-mail: *

Текст:

Файлове (zip или rar формат):

Полетата със * са задължителни.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk