Оферти

Оферта: Резиденция Белла

Още снимки

Описание:

РЕЗИДЕНЦИЯ БЕЛЛА

Живей със стил!

Представяме Ви най-новият проект - РЕЗИДЕНЦИЯ БЕЛЛА

МЯСТО: Резиденция Белла е разположена в кв. Изток един от най-скъпите и престижни квартали на София. Зоната е предпочитана за живеене не само поради факта, че в нея са разположени почти всички чуждестранни посолства и легации, а и защото е изключително комуникативна, уредена, луксозна и спокойна за живеене. Изток си е извоювал славата на елитен квартал поради концентрацията на дипломатически мисии и офиси на световни и български компании.
Резиденция Белла оформя ъгъла на малкия квартален площад образуван от ул. "Латинка" и ул. "Ген.Щ.Атанасов" и е изцяло южно и източно ориентирана.

СРЕДА И КОМУНИКАЦИИ: Резиденция Белла се намира в непосредствена близост до Световен Търговски център Интерпред, Парк хотел Москва, на стотина метра от бул. Драган Цанков и новоизграждащата се спирка на Метрото. Около Резиденция Белла са разположени посолствата на Германия и Виетнам. Квартал Изток разполага с изключително богати възможности за развлечения, ресторанти, фитнес зали, зелени площи с обособени зони за отдих, както и множество учебни заведения, детски градини и развита търговска мрежа.

ФУНКЦИИ: Резиденция Белла е проектирана като представителна бутикова сграда с малък брой имоти предразполагащи към луксозно и спокойно обитаване. Сградата съдържа три офиса/магазини на партерно ниво, три типови етажа, на които са разработени седем луксозни апартаменти и ателие на двете подпокривни пространства.
Всеки от имотите носи името на българска царица.
В сутерена са разработени седем броя подземни паркоместа.

КОНЦЕПЦИЯ: Архитектурната разработка на резиденция Белла е реверанс към класическата архитектура от началото на века и съвременен прочит на Виенския Барок. В стилизацията на фасадата са примесени класическите елементи – френски тип прозорци, мрамори, балюстради, корнизи, орнаменти, ковано желязо с модерни решения от стъкло. Подхода към резиденция Белла е през представителен вход с колонада и портиерно обслужване.
Прилежащото дворно пространство е луксозно разработено с проектно озеленяване и дворно осветление.

ЕКСТРИ: Монолитна сграда изцяло облицована с мрамор, корнизи и орнаменти; парапети – балюстрада и решетки от ковано желязо; алуминиева петкамерна дограма в цвят; монтирани тенти флорентински тип; фоайе, коридори и стълбища – мрамор; входни врати – блиндирани; видеонаблюдение, озвучаване на общите части; отопление - централен ТЕЦ;

ИМОТИ: Апартаменти: 117, 154, 198, 201,322 кв.м.
Ателие: 226 кв.м.
Магазини/офиси: 68, 132, 164 кв.м.
Подземни паркоместа.

Още снимкиИме: *

Телефон: *

E-mail: *

Текст:

Файлове (zip или rar формат):

Полетата със * са задължителни.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk