Оферти

Оферта: Проект „Панорама Ботевград"

Още снимки

Описание: Проектът „Панорама Ботевград" е инвестиционен проект на френско-българска компания.
Проектът се осъществява на терен от 8000 кв.м. в квартал „Васил Левски" в град Ботевград и е първият по рода си в общината. представлява малък жилищен комплекс състоящ се от 5 жилищни блока , 6 редови, две къщи близнак и една самостоятелна къща.

Потънал в тишината и спокойствието на пасторалната картина, с чудесна гледка към ограждащите го зелени планински хълмове, този район създава чудесни предпоставки за реализиране на жилищно строителство. Разположен е в новата източна част на града на място близко до основните пътни артерии и централната градска част. Благодарение на активното развитие на общината и района, в непосредствена близост се намират новопостроени и открити детска градина и училище, дом за възрастни хора в процес на завършване и новопостроен православен храм.

Модерният архитектурен ансамбъл е замислен като естествено продължение на уникалната традиция на Ботевград чрез вписване символа на града - часовниковата кула в една от фасадите на жилищните блокове. Комплексът предлага разнообразие от съвременни жилища, изпълнени с професионална прецизност и качествени материали при спазване на всички технологични процедури. В процеса на проектиране е търсен максимално ефектът от съчетаването на достойнствата и качествата на новото жилище, доброто функционално разпределение на помещенията и вариантност в големината, което да осигурява възможност за избор между различни типове жилища. Макар и разположен само на 10 минути път от центъра на Ботевград, в комплекс "Панорама Ботевград" са предвидени търговски помещения и магазини, които да обслужват битово-комуналните нужди на живущите в него.

Сградите в комплекса са разработени при строго спазване на всички действащи изисквания и стандарти в българското законодателство. Петте жилищни блока, наречени секции "A", "B", "C", "D" и "Е" са ситуирани в две групи - източна и западна. Всяка от секциите е с отделен вход, обслужван от високотехнологичен хидравличен асансьор. Проектирани са няколко типа жилища - гарсониери, двустайни и тристайни апартаменти като квадратурите варират от 52 кв.м. до 125 кв.м. Всяко от жилищата се състои от входно антре, дневна стая с кухненски бокс и трапезария, една или две спални, баня с тоалетна и балкон. За всяко жилище има предвидено мазе. Гаражите в партерните етажи както и отредените паркоместа в рамките на комплекса решават въпросите със стопанисването на автопарка.

Жилищните блокове ще бъдат с монолитна конструкция. Външните ограждащи стени и вътрешните преградни стени ще бъдат от висококачествени червени керамични тухли. Фасадите на сградите ще бъдат цялостно топлоизолирани и обработени с минерална фасадна мазилка. Отоплението на жилищните блокове ще бъде решено като всички апартаменти ще са газифицирани и с изградени отоплителни инсталации.


На юг от така описаните източна и западна жилищни групи се обособява вътрешнокомплексна улица, обслужваща девет двуетажни къщи. Всяка от къщите разполага с гараж и собствен прилежащ двор. Шест от къщите са с редово застрояване, две от тях са със свързано застрояване, а една е напълно самостоятелна.Къщите носят лукса и удобството на самостоятелното жилище. Конструкцията им е монолитна. Всяка къща разполага с входно антре, дневна стая с кухненски бокс и трапезария, сервизно помещение и тераса, водеща към двора на първия етаж, вътрешно стълбище към втория етаж и 2 или 3 спални с баня и тоалетна. Квадратурите на къщите варират от 154 кв.м. до 180 кв.м. Входът им и гаража са от север, така че всяка от тях разполага с хубав южен двор, потопен в панорамата на заобикалащата природа.


С цел запазване облика на новия жилищен комплекс и на създадения стил и стандарт на живот на своите клиенти, осигуряваме услугата управление на етажната собственост. Чрез прилагането на специално създаден Правилник за етажна собственост, приет от всички собственици на жилища ще бъде осигурено ежедневното наблюдение и поддържане в изправност на всички сгради и сградни инсталации, редовното почистване и поддържане на жилищните входове, поддръжката на асансьорите и домофонните инсталации, редовното събиране и плащане на сумите за ток, вода и поддръжка.

За всички желаещи да придобият своето ново жилище в комплекс „Панорама Ботевград", предлагаме индивидуален подход към определяне на нуждите им от финансиране и осигуряване на ипотечен заем от банка за закупуването му.

Още снимки

Име: *

Телефон: *

E-mail: *

Текст:

Файлове (zip или rar формат):

Полетата със * са задължителни.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk