НОВИ ОБЕКТИ

Проект: Надстройка към съществуващ семеен хотел в гр. Добринище
Тип обект: интериор

Още снимки

Описание:

Общи положения

Настоящият проект е изготвен на основание задание за проектирано от възложителя при спазване на действащите норми по устройство на територията общите технически параметри по ЗУТ и Наредба № 7 от 2004 г за ПНУОВТУЗ.

Функционално решение

Основният подход към разширението на надстройката на кота ±0.00 е от съществуващият вход на сградата. Разширението на надстройката е на 1(едно) ниво на кота +7,25 и + 7,85. Основният подход към разширението се осъществява от съществуваща стълбищна клетка. От стълбищната площадка на кота +7,98 чрез 5 (15см/28см) стъпала се достига до антре на кота +7,25. Антрето отвежда до основните три помещения – апартамент , студио и масажно помещение. Апартаментът е разположен в юго-западната част на разширението и се състои от хол, две спални с тераси и два санитарни възела . Едната от спалните заедно с прилежащите и санитарен възел и тераса е разположена на кота +7,85. До тях се достига с 4 стъпала(15см/28см).
Студиото е разположено на запад. Състои се от спалня и санитарен възел. Масажното е разположено между стълбищната клетка и антрето. Интериорното предложение е решено в стар бъгларски стил и е изцяло съобразено с изискванията на инвеститорът.

Технически показатели на разширение на надстройка над съществуващ склад:

Кота +7,25 / +7,85
Застроена площ / ЗП/ : 147,95 кв.м.
Разгъната Застроена площ / РЗП/ : 147,95 кв.м.

Още снимкиWeb support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk