НОВИ ОБЕКТИ

Проект: Лятна кухня към жилищна сграда, кв, Драгалевци
Тип обект: жилищни

Още снимки

Описание: Разгледайте нашият проект в процес на строителство, находящ се в кв. Драгалевци, гр. София.


Проекта е допълващо застрояване – лятна кухня. Сградата се намира в кв. Драгалевци, гр. София. Обектът е 6(шеста) категория - строеж с допълващо застрояване.


Основни габарити на сградата са 12.86м / 4.38м. Във височина сградата е +3.11(кота било) максимум от кота ±0.00. Сградата е на 1(едно) ниво и е полувкопана. Основният подход към сградата е директно от терена на югоизток. Предвиден е и втори вход.


Разпределение на кота ±0.00.

Капацитета на лятната кухня е 22 места. През входната площадка с помощта на 4(четири) стъпала се влиза в сградата на кота ±0.00. Предвиден е бар, оборудван с кухненски електрически уреди. Конструктивното решение е от монолитна стоманобетонна конструкция с колони и греди.

Ограждащите фасадни неносещи елементи се изпълняват от тухлен зид 25см. Дограмата се предвижда да е PVC с двоен стъклопакет с нискоемисионно К стъкло. Покривът е 1 (едно) скатен дървен с наклон от 8.4%, с предвидена топлоизолация и хидроизолация. Отводняването е директно на терена. Според изискванията за енергоефективност обектът се топлоизолира. Поставят се по външната страна на фасадните стени 8-10см фибран, над армираната бетонова настилка се поставя 5см фибран, а за покрива се изискват 12см фибран между дървените ребра.

Отоплението на сградата е с електрически конвектори. Предвидена е вентилация с фасадни вентилатори. Захранването с вода и канал e от съществуващата шахта на парцела. Електроинсталациите предвиждат окабеляване към местата за осветители и електро-контакти, необходимата силнотокова инсталация. Предвижда се 1(един) брой бойлер за топла вода– за бара.


Технически показатели

Застроена площ / ЗП/ : 53.21 кв.м.
Кота ±0.00: 53.21 кв.м.
Разгъната Застроена площ / РЗП/ : 53.21 кв.м.
Още снимки


Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk