НОВИ ОБЕКТИ

Проект: Къща за Гости
Тип обект: обществени

Още снимки

Описание: Здравейте, представяме Ви прекрасен проект за къща за гости в кв. Бояна, гр. София.

Сградата е на 3 нива. Главният вход е от улична регулация на фасада Запад. Предвиден е самостоятелен вход към кухнята и склад за зареждане, които се намира на фасада Юг.

- Разпределение на кота ±0.00
От главното фоайе се влиза в залата за хранене. Във фоайето е разположена дървена стълба. Залата за хранене е предвидена само за гостите на къщата. Към нея има един санитарен възел и техническо помещение.
Кухнята е свързана със залата за хранене с топла връзка.

- Разпределение на кота +3.05
Чрез еднораменна стълба от фоайето се достига до второто ниво, на което са разположени 3 броя апартаменти за гости с преддверие към тях и една открита тераса.
Апартамент 1 с обща площ 20.60 кв.м– От дневен кът с меко сядане се стига до спалня с легло за 2-ма човека и санитарен възел с баня.
Апартамент 2 с обща площ 46.27 кв.м – Спалня с легло за 2-ма човека и санитарен възел с баня. Към дневен кът с меко сядане е разположена дървена стълба за последното ниво на кота +5.90 .
Апартамент 3 с обща площ 15.75 кв.м– От дневен кът с меко сядане се стига до спалня с легло за 2-ма човека и санитарен възел с баня.

- Разпределение на кота +5.90
Чрез еднораменна стълба от преддверието на кота +3.05 се достига до второто ниво на апартамент 2. Апартамент 2 с обща площ 46.27 кв.м – Спалня с две самостоятелни легла за 2-ма човека и полуоткрита тераса.


Технически показатели
Застроена площ / ЗП/ :


Кота ±0.00: 97.05 кв.м.
Кота +3.05: 101.50 кв.м.
Кота +5.90: 28.45 кв.м.

Разгъната Застроена площ / РЗП/ : 227.00 кв.м.
Още снимки

Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk