Оферти

Оферта: Royal Club Boyana

Още снимки

Описание: Жилищен комплекс
ROYAL CLUB BOYANA

За престижния имот са важни три неща: мястото, мястото и мястото!

Адрес: гр. София, кв. Бояна
Градоустройствен адрес: УПИ XV-465, кв.11 и УПИ I-466, кв.12, м. "ж.к. Гърдова глава".

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
Royal Club Boyana е луксозен жилищен комплекс в най-елитната зона на София - кв. Бояна. Безспорните предимства на квартала са добрата инфраструктура, съчетана с паркова среда, чистият въздух, отличната панорама и комуникации към центъра на столицата. Всичко това е спомогнало през годините районът да се утвърди като най-престижния и имотите в него да са основно луксозни сгради и еднофамилни къщи, в това число и най-представителната правителствена сграда – резиденция "Бояна".
Royal Club Boyana се намира на тихо и спокойно място в полите на Витоша, далеч от шума на центъра, но достатъчно близо и удобно.
Уникална възможност да живееш с ритъма на столицата сред зеленината и свежия въздух на Витоша.
КОМУНИКАЦИИ И ИНФРАСТРУКТУРА:
Разположен в спокойна жилищна среда, в сърцето на квартала, комплексът е само на няколко минути разстояние от основни пътно-транспортни артерии на столицата – бул. "Цар Борис" III, Околовръстен път и бул. "Александър С. Пушкин". Удобен градски транспорт (трамвайни линии 5, 11 и 19, автобуси 111, 260) и маршрутни линии.
АРХИТЕКТУРНА КОНЦЕПЦИЯ:
Royal Club Boyana има собствен двор, отделен с ажурна ограда, което освен, че дава възможност за самостоятелност и сигурност, създава усещане за простор. Дворната площ е организирана и богато озеленена, с места за почивка и разходка.
Комплексът се състои от две жилищни секции с малък брой имоти, предразполагащи към по-спокойно и организирано обитаване. Двете сгради носят имената на Севастократор Калоян и съпругата му Десислава, чиито изображения са уникален фрагмент от световноизвестната Боянската църква.
Сградите съдържат сутеренни нива с подземни паркинги, избени помещения и помещения на техническата инфраструктура; три жилищни етажа и две подпокривни нива с ателиета и мезонети.
Royal Club Boyana ще разполага с денонощна охрана, система за видеонаблюдение, контрол на достъпа, кабелна телевизия, цифрова телефонна инсталация.
ИМОТИ:
Функционално имотите в сградата са разделени на луксозни мезонети със собствени дворове и басейни, представителни двустайни и тристайни апартаменти, панорамни студиа и мезонети в различни комбинации по етажите. Отлични изложения и панорама към София.
Апартаменти и мезонети със собствен двор: 106, 157, 169, 173, 174, 302, 304, 326 кв.м.
Двустайни апартаменти: 77, 80, 83, 86, 91, 92 кв.м.
Тристайни апартаменти: 124, 129, 131, 133, 140 кв.м.
Панорамни мезонети и студиа: 120, 123, 178, 201 кв.м.
Подземни паркоместа.

Още снимки
Име: *

Телефон: *

E-mail: *

Текст:

Файлове (zip или rar формат):

Полетата със * са задължителни.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk