Оферти

Оферта: Резиденция Анастасия

Още снимки

Описание:
Място: За една сграда са важни три неща: мястото, мястото и мястото!
Резиденция Анастасия е олицетворение на това правило- разположена на най-представителния булевард на София – България . /кв. Мотописта/
Перфектни комуникации, изцяло уредена инфраструктура, южно изложение с поглед към Витоша и всичко това на няколко минути разстояние от центъра на столицата.
Функция: Жилищна Резиденция Анастасия е проектирана като изключително луксозна и презентативна сграда: на партера е разположен ресторант, луксозен фитнес и СПА център и 4 бутика; на първи етаж са разположени 6 представителни офиса, а на останалите 7 етажа - ексклузивни апартаменти и ателиета.
Сутерена на сградата представлява подземен паркинг с 50 паркоместа.
Концепция: Идейният проект на Резиденция Анастасия е реализиран във водещо архитектурно студио във Флорида /САЩ/. Сградата е замислена като изключително представителна, с класическа линия и Необароков стил, с множество акценти в облицовки, детайли и архитектурно стилово оформление. В същото време тя е функционална и високо технологична.
Резиденция Анастасия разполага с главен представителен вход с място за ескортно паркиране, фоайе и зимна градина с лоби- бар и кътове за срещи с площ 580 кв.м., декорирани с уникална водна каскада, денонощна рецепция, охрана, проектно луксозно озеленяване в прилежащия двор с богата растителност – над 40 растителни вида, воден акцент и детски кът.
Екстри: Монолитна сграда с тухлени външни стени Wienerberger, топлоизолация, облицовка на партера и ъгловите акценти на сградата - мрамор и гранит, алуминиева пет камерна дограма със златна резба, фоайета, коридори и стълбища – гранит и дизайнерско обзавеждане, асансьори Thyssen-Krupp за осем лица, блиндирани входни врати DiErre, видеонаблюдение, интернет, кабелна телевизия, озвучаване на общите части, пожароизвестителна инсталация и централна климатизация.

Приложения- Ценова листа на Жилищна сграда Анастасия, 3D визуализация, етажни планове.


В случай, че имате въпроси или допълнителни запитвания, моля, не се колебайте да ни потърсите.

Още снимки
Име: *

Телефон: *

E-mail: *

Текст:

Файлове (zip или rar формат):

Полетата със * са задължителни.
Web support by eFirma.bg
icqit.com
ot-grandesynthe.fr
Woolrich Outlet jivinmissdaisy.co.uk
hollister uk
isabel marant sneakers
pointsuk.co.uk